نان از مواردی است که برای سلامتی
نیاز است ولی امروزه متأسفانه با روشهای بد طبخ میشود
در بین انواع نان گفته میشود نان گرم، گرمکننده بدن است و رطوبتهای
بد معده را خشک میکند و جویدن آن کندی دندان را برطرف میکند.
نان سرد به بدن رطوبت میدهد. نان تازه چاقکننده و مقوی است درحالیکه
نان خشک دیرهضم است.
نان فطیر، نان مضری است که بد پخته باشند و
خوب تخمیر نشده باشد، وجود جوش شیرین در نانها مسبب بیماریهای
بلغمی در بدن است، نان فطیر و کلاً نانهایی که بدون سبوس
هستند دیرهضم و نفاخ به حساب میآیند خصوصاً اگر با شیر و
روغن و شیرینی باشد (بهصورت نان شیرمال)[1].
خلال و مسواک
رسول خدا6 میفرمایند: «در پی غذا خوردن، خلال
کنید؛ چرا که مایة سلامت دندانهای نیش و نواجذ (آسیا)
است و برای انسان جلب روزی میکند».[2]