responsiveMenu
صيغة PDF شهادة الفهرست
   ««الصفحة الأولى    «الصفحة السابقة
   الجزء :
الصفحة التالیة»    الصفحة الأخيرة»»   
   ««اول    «قبلی
   الجزء :
بعدی»    آخر»»   
اسم الکتاب : آداب سفره غذا المؤلف : پارسا، الهام؛پوریزدی، رحمت    الجزء : 1  صفحة : 53

پیشنهاد می‌شود قبل از غذا و بعد از غذا دو بار انگشت خود را به نمک بزنید و به دندان‌های خود بکشید. این کار باعث خنثی شدن محیط اسیدی دهان و سالم ماندن دندان‌ها و رفع بسیاری از بیماری‌های معده می‌شود.[1]

سبزی در سفره

سفره نیز نیاز به زینت و زیبایی دارد. اهل بیت:، سبزی را زینت سفره می‌دانند؛ و از آن بهره می‌بردند. ناگفته نماند سبزی علاوه بر ویژگی‌های غذایی و درمانی، (که برای جسم مفید است) روح انسان را آرامش می‌دهد. رنگ سبز، رنگ نشاط و شادابی است و با عطر و بوی خوشی که سبزی به همراه دارد؛ مایة آرامش و تعادل فرد می‌گردد.

امام صادق7: لِكُلِّ شَيْ‌ءٍ حِلْيَةٌ، وَحِلْيَةُ الْخِوَانِ‌ الْبَقْل‌؛ «هر چیزی را زیوری است و زیوره سفره، سبزی است».[2]

رسول خدا6‌: «سفره‌هایتان را به سبزی آذین و زینت کنید؛ زیرا آن، همراه با گفتن بسم الله، شیطان را می‌راند».[3]


[1]. تغذیة در طب ایرانی و اسلامی، ص 159.

[2]. الامالی (طوسی)، ص 304، ح 6066.

[3]. «زَيِّنُوا مَوَائِدَكُمْ‌ بِالْبَقْلِ‌ فَإِنَّهَا مَطْرَدَةٌ لِلشَّيَاطِينِ مَعَ التَّسْمِيَة». بحار الانوار، ج 59، ص 300.

اسم الکتاب : آداب سفره غذا المؤلف : پارسا، الهام؛پوریزدی، رحمت    الجزء : 1  صفحة : 53
   ««الصفحة الأولى    «الصفحة السابقة
   الجزء :
الصفحة التالیة»    الصفحة الأخيرة»»   
   ««اول    «قبلی
   الجزء :
بعدی»    آخر»»   
صيغة PDF شهادة الفهرست