اسم الکتاب : عجايب و مطالب المؤلف : محسنى، شيخ محمد آصف الجزء : 1 صفحة : 211
173 شكر- سم شيرين
افزايش
مصرف شكر در سالهاى اخير و همچنين افزايش آگاهى نسبت به مضرات استفاده از آن موجب
شده تا دانشمندان تحقيقات تازه اى در اين زمينه به عمل آورند. دانشمندان معتقدند
شكر سم شيرينى است كه زياده روى در مصرف آن سلامتى را به مخاطره مى اندازد. به
گفته آنها شكر يكى از عواملى است كه به تحليل رفتن قواى ايمنى بدن كمك مى كند.
همچنين شكر سطح ترى گليسيريد خون را بالا مى بردو عملكرد مواد معدنى در بدن را
برهم مى زند.
حتما
شنيده ايد كه برخى، شيطنت كودكان را به مصرف قند و شكر نسبت مى دهند. بايد گفت اين
نظريه كاملا درست است و شكر مى تواند عامل ايجاد كننده بيش فعالى در كودكان باشد
.. علاوه براين، شكر مى تواند موجب ضعيف شدن چشم هاو پوسيدگى دندان شود.
جاى
تعجب وجود ندارد كه از آنجايى كه شكر يك نوع كربوهيدرات است، مى تواند بستر مناسبى
براى بروز چاقى ايجاد كند. برخى از متخصصان هم معتقدند شكر مى تواند عامل كمك
كننده به ايجاد انواع سرطان ها باشد.
174
انسان دو سره
اين
دو يك انسان با دو سر هستند. و يا دو انسان با يك تنه،
اسم الکتاب : عجايب و مطالب المؤلف : محسنى، شيخ محمد آصف الجزء : 1 صفحة : 211